GTA Türk İndir

 GTA Türk İndir




Merhaba oyun severler.. Bu yazımızda sizlerden gelen istek üzerine hazırladığımız GTA Türk İndirmeyi göstereceğim. Öncelikle yapmanız gereken ilk şey tabi ki youtube kanalıma abone olmak 😊 
Sonrasında ise alt kısımdaki indir kısmından oyunu indirmek. Linke tıkladıktan sonra karşımıza reklamlar çıkacaktır onları da kolaylıkla geçtikten sonra rar dosyamızı indire bilirsiniz..










GTA Türk’ün Özellikleri Nelerdir?
GTA Türk yaması, oyuna Türkiye’de gördüğümüz arabaları, dükkanları, sokak tabelalarını, kıyafetleri, formaları ve benzeri birçok şeyi ekleyerek, oyuna bir Türkiye havası katmaktadır. Bu da oyunu daha eğlenceli kılmaktadır.
Örneğin: sokakta yürürken gördüğünüz, murat 131, tofaş, kartal, anadol gibi arabalar, fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş formasıyla yürüyen insanlar, dinleyebileceğiniz Türkçe müzikler ve bunun gibi birçok şey, oyuna gerçekten farklı bir tat vermektedir.


Yukarıda yazdıklarımın dışında, oyundaki araba plakalarını, Türkiye’de gördüğümüz plakalarla değiştirmektedir. Oyundaki dolar ($) işaretini, Türk lirası işaretiyle (₺) değiştirmektedir. Gazeteleri isimlerini, yerli gazete isimleriyle değiştirmekte ve bunların dışında da oyuna birçok yenilik eklemektedir.

Rar Şifresi: www.ytmobilman.com


Hiç yorum yok

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.